Common Nursing Questions For College Student

The following are the most common nursing questions for nursing student:

  1. The nurse is assisting in the transport of a client with an indwelling catheter to the diagnostic studies unit. Which action, made by the nursing assistant, would require instruction?               Expert Answers: The nursing assistant places the drainage bag on the clients abdomen for transport
  2. Which nursing intervention should the nurse caring for the client with pyelonephritis implement?   
  3. For a client with an endotracheal (et) tube, which nursing action is the most important?
  4. Which nursing intervention is essential in caring for a client with compartment syndrome?
  5. Which type of incontinence refers to involuntary loss of urine through an intact urethra as a result of a sudden increase in intra abdominal pressure?                                                        Expert Answer: Stress Incontinence – is an involuntary loss of urine due to an increased intra-abdominal pressure during coughing, sneezing, laughing or other physical activities that increase intra-abdominal pressure.
  6. Following percutaneous nephrolithotomy, the client is at greatest risk for which nursing diagnosis?
  7. Which nursing diagnosis would best apply to a child with rheumatic fever?
  8. For a client with graves’ disease which nursing intervention promotes comfort?
  9. A client taking abacavir has developed fever and rash. What is the priority nursing action?
  10. Which nursing diagnosis takes highest priority for a client with hyperthyroidism?
  11. Which condition is most likely to have a nursing diagnosis of fluid volume deficit?
  12. Which nursing action associated with successful tube feedings follows recommended guidelines?                                                                                                                                     a) Assess for bowel sounds at least 4 times per shift to ensure the presence of peristalsis and a functional intestinal tract.
    b) Check tube placement by adding food dye to the tube feed as a means of detecting aspirated fluid.
    c) Check the residual before each feeding or every                                                                                                                                                                                                                           
    Expert Answer: C Check the residual before each feeding or every 4 to 8 hours during a continuous feeding.                                                                                                                                       Get nursing assignment writing help.
  13. Which nursing intervention can prevent a client from experiencing autonomic dysreflexia?
  14. In a client with burns on the legs, which nursing intervention helps prevent contractures?
  15. Which nursing intervention is most appropriate for a client with multiple myeloma?
  16. How long does it take to get a nursing degree?
  17. Which client requires immediate nursing intervention? 
  18. A priority nursing intervention for a client with hypervolemia involves which of the following?                                                                                                                                     Expert Answer: Monitoring respiratory status for signs and symptoms of pulmonary complications.
  19. Which nursing action is appropriate when providing foot care for a client?
  20. Expert Answer: Breathing
  21. What is the primary goal of nursing care during the emergent phase after a burn injury?
  22. Which is an appropriate nursing goal for the client who has ulcerative colitis? The client:
  23. What happens when one spouse goes to a nursing home
  24. A client is diagnosed with pyelonephritis. Which nursing action is a priority for care now?
  25. Which of the following defines nursing bottle tooth decay?
  26. The nursing diagnosis risk for sensory deprivation is best suited for which client?
  27. A client’s chest tube has accidentally dislodged. What is the nursing action of highest priority?   
  28. A client is shot in the chest during a holdup and is transported to the hospital via ambulance. In the emergency department chest tubes are inserted, one in the second intercostal space and one at the base of the lung. What does the nurse expect the tube in the second intercostal space to accomplish?                                                                                                                    Expert Answer : Remove the air that is present in the intrapleural space.                                                 
  29. Which of the following is an inappropriate nursing action by the surgical nurse?
  30. Which activity is the clearest example of the evaluation step in the nursing process?                Expert Answer: checking the client’s blood pressure 30 minutes after administering captopril. Rational: Evaluating is measuring extent to which patient achieved outcome.-if you don’t have the well written goal, you will not be able to know if you were successful.
    -need goal to make an evaluation
  31. A client has a bone marrow biopsy done. Which nursing intervention is the priority post-procedure?
  32. Expert Answers: Vasomotor symptoms associated with dumping syndrome
    Early manifestations of dumping syndrome occur 15 to 30 minutes after eating. Signs and symptoms include vertigo, tachycardia, syncope, sweating, pallor, palpitations, diarrhea, nausea, and the desire to lie down.
    Dehiscence of the surgical wound is characterized by pain and a pulling or popping feeling at the surgical site. Peritonitis presents with a rigid, boardlike abdomen, tenderness, and fever. The client’s signs and symptoms aren’t a normal reaction to surgery.
  33. What is the focus of nursing care for a newborn with respiratory distress syndrome (rds)?
  34. Which nursing diagnosis is most appropriate for an elderly client with poor dentition?
  35. Which nursing care should be provided to a client who has undergone unilateral adrenalectomy?
  36. What is an appropriate nursing intervention for a neonate with respiratory distress syndrome (rds)?
  37. The student nurse asks, “what is interstitial fluid?” What is the appropriate nursing response? Expert Answer: Interstitial fluid is a fluid fills the spaces around the cells. It comes from materials leak out of blood vessels. Interstitial fluid is made up of salts, glucose, fatty acids and minerals like magnesium, potassium and calcium. It serves cells with oxygen and nutrients and also eliminate waste materials from them. The process of generating interstitial fluid is continuous, new Interstitial fluid replaces the old fluid, which drains in lymph vessels.     
  38. What would be the priority nursing diagnosis for a patient who is prescribed epoetin alfa?         Expert Answer: Before initiating Epogen. Following initiation of therapy and after each dose adjustment, monitor hemoglobin weekly until the hemoglobin level is stable and sufficient to minimize the need for RBC transfusion
  39. What is the nursing assessment process?                                                                                Expert Answer: Nursing assessment is the first step and involves critical thinking skills and data collection; subjective and objective. Subjective data involves verbal statements from the patient or caregiver. Objective data is measurable, tangible data such as vital signs, intake and output, and height and weight. Patient or caregiver. Objective data is measurable, tangible data such as vital signs, intake and output, and height and weight.
  40. Which client situation most likely warrants a time-lapse nursing assessment?                          Expert Answer: An older adult resident of an extended-care facility is being assessed by a nurse practitioner during the nurse’s scheduled monthly visit.
  41. Which action will the nurse perform in the assessment phase of the nursing process?              Expert Answer: Interaction with the patient is essential during the assessment phase. The nurse should talk to the patient and conduct an interview with the patient to ensure their medical history is complete. This should include family history and past medical events. 
  42. What is the optimal nursing intervention to minimize perineal edema after an episiotomy?
  43. What are nursing interventions to promote/encourage client’s coping in stressful situations?
  44. Which assessment finding would best support a nursing diagnosis of dysfunctional grieving?  Expert  Answer: The nurse should define dysfunctional grieving as the experience of distress, accompanying sadness which fails to follow norms
  45. How to transfer a patient from one nursing home to another
  46. Which nursing action will best promote pain management for a client in the postoperative phase?
  47. Which nursing student would most likely be held liable for negligence?
  48. What is the priority nursing intervention during the admission of a primigravida in labor?
  49. What is the priority nursing intervention for a client with severe preeclampsia?
  50. What is the primary focus of nursing care in the “family as context” approach?
  51. Which is a true statement regarding the nursing considerations in administration of metronidazole?
  52. The nurse is performing a nutritional assessment of an obese client who visits a weight control clinic. What information should the nurse take into consideration when planning a weight reduction plan for this client?                                                                                          Expert Answer: Psychological reasons for overeating should be explored, such as eating as a release for boredom.

  53. Which statement regarding Roy’s theory of nursing needs correction?
  54. An infant who underwent open repair of a fractured sternum now has a chest tube. What should the nurse explain to the parents concerning the chest tube?                                                 Expert Answer:•The infant will not feel any discomfort.
    •It is inserted to drain the chest cavity of air.
    •The tube has been inserted in case of an emergency.
    •It will be removed when the infant tolerates feedings.
    •It is inserted to drain the chest cavity of air.
  55. The nurse researches factors that may alter nutrition. Which statements accurately describe factors that influence nutritional status? Select all that apply.                                                      Expert Answer:                                                                                                                            •During pregnancy and lactation, nutrient requirements increase.                                              • Nutritional needs per unit of body weight are greater in infancy than at any other time in life.                                                                                                                                                 • Men and women differ in their nutrient requirements.
  56. Which nursing intervention is appropriate for a client with a closed-reduction extremity fracture?
  57. A client is admitted to the postanesthesia care unit after a segmental resection of the right lower lobe of the lung. A chest tube drainage system is in place. When caring for this tube, what should the nurse do?                                                                                                            Expert Answer:•Raise the drainage system to bed level and check its patency.
    •Clamp the tube when moving the client from the bed to a chair.
    •Mark the time and fluid level on the side of the drainage chamber.
    •Secure the chest catheter to the wound dressing with a sterile safety pin
  58. Which general nursing measure is used for a client with a fracture reduction?
  59. Which nursing assessment finding indicates the client has not met expected outcomes?
  60. A client has a chest tube for a pneumothorax. The nurse finds the client in respiratory difficulty, with the chest tube separated from the drainage system. What should the nurse do?
    Expert Answers:                                                                                                                         •Obtain a new sterile drainage system.                                                                                     •Use two clamps to close the drainage tube                                                                             •Place the client in the high-Fowler position                                                                           •Reconnect the client’s tube to the drainage system
  61. What purpose does block and parish nursing serve in preventive and primary care services?
  62. A nurse is working on the pediatric unit. Which assignment best demonstrates primary care nursing?                                                                                                                                        Expert Answers:                                                                                                                          1. Caring for the same child from admission to discharge
    2. Caring for different children each shift to gain nursing experience
    3. Taking vital signs for every child hospitalized on the unit
    4. Assuming the charge nurse role instead of participating in direct child care
  63. A 5-year-old child is returned to the pediatric intensive care unit after cardiac surgery. The child has a left chest tube attached to water-seal drainage, an intravenous line running of D5½NS at 4 mL/hr, and a double-lumen nasogastric tube connected to continuous suction. A cardiac monitor is in place, as is a dressing on the left side of the chest dressing. What is the priority nursing intervention?                                                                                                          Expert Answers:
    1.Auscultating breath sounds
    2.Testing the level of consciousness
    3.Measuring drainage from both tubes
    4.Determining the suction pressure of the nasogastric tube
Assignment Writing Pro
Order NOW to get 15% Discount!
Pages (550 words)
Approximate price: -

Why Choose Us

Premium Quality Papers

We always make sure that writers follow all your instructions precisely. You can choose your academic level: high school, college/university or professional, and we will assign a writer who has a respective degree.

Professional Assignment Writers

We have a team of professional writers with experience in academic and business writing. Many are native speakers and able to perform any task for which you need help.

Free Unlimited Revisions

If you think we missed something, send your order for a free revision. You have 10 days to submit the order for review after you have received the final document. You can do this yourself after logging into your personal account or by contacting our support.

Timely Delivery and 100% Money-Back-Guarantee

All papers are always delivered on time. In case we need more time to master your paper, we may contact you regarding the deadline extension. In case you cannot provide us with more time, a 100% refund is guaranteed

Original & Confidential

We use several writing tools checks to ensure that all documents you receive are free from plagiarism. Our editors carefully review all quotations in the text. We also promise maximum confidentiality in all of our services.

Customer Support 24/7

Our support agents are available 24 hours a day 7 days a week and committed to providing you with the best customer experience. Get in touch whenever you need any assistance.

Try it now!

Calculate the price of your order

We'll send you the first draft for approval by at
Total price:
$0.00

How it works?

Fill in the order form and provide all details of your assignment:

Place your order

Fill in the order form and provide all details of your assignment.

Proceed with the payment

Choose the payment system that suits you most.

Receive the final file

Once your paper is ready, we will email it to you.

Our Assignment Writing Help Services

No need to work on your paper at night. Sleep tight, we will cover your back. We offer all kinds of writing services.

Essays

Essay Writing Services

No matter what kind of academic paper you need and how urgent you need it, you are welcome to choose your academic level and the type of your paper at an affordable price. We take care of all your paper needs and give a 24/7 customer care support system.

Admissions

Admission and Business Papers

An admission essay is an essay or other written statement by a candidate, often a potential student enrolling in a college, university, or graduate school. You can be rest assurred that through our service we will write the best admission essay for you.

Editing

Editing and Proofreading

Our academic writers and editors make the necessary changes to your paper so that it is polished. We also format your document by correctly quoting the sources and creating reference lists in the formats APA, Harvard, MLA, Chicago / Turabian.

Coursework

Revision Support

If you think your paper could be improved, you can request a review. In this case, your paper will be checked by the writer or assigned to an editor. You can use this option as many times as you see fit. This is free because we want you to be completely satisfied with the service offered.